2012-11-14 22:20:36• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Kos - Elég élénk lesz ez a nap is

Napi horoszkóp november 15-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Elég élénk lesz ez a nap is. Megerőltető is lesz, mert Neptunusz utóhatása még érzékelhető. Csak akkor lehet sikered, ha a csillagok energiájával jársz, beállítod magad rájuk, ez pedig a mai napon azt jelenti, hogy fel kell készülnöd hátráltatásokra és kerülő utakra. Minél rugalmasabb vagy, annál jobban tudsz haladni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon már több energia érkezik a Holdtól. Legalábbis jobban fogod érezni magad. Mégis: tedd lassan a dolgod, ne hamarkodj el semmit! Délután Vénusz hatása lesz érezhető. Itt az idő egy kis szünetre. Egy kis sütemény, kávé? Este gondold át nyugodtan még egyszer céljaidat – túl a közvetleneken.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napon a Hold a Nyilas jegyében áll. Segítségével mindjárt délelőtt elintézhetsz valamit, amire büszke lehetsz. Este a csillagok arra bíztatnak, hogy fordulj a szerelem felé. Vénusz erős helyzetben áll. Ez mindennek több érzékiséget kölcsönöz, az ételeknek, italoknak, és mindenekelőtt az embernek, akit a szívedbe zártál.

Napi horoszkóp - rák

Rák

A mai nap is a Nyilas jegyében álló Hold hatása alatt áll. Ez tüzet kölcsönöz neked, és a mai nap folyamán sok mindent el tudsz intézni. Délelőtt még a szerencse is rád mosolyog. Valami sikerül neked, amivel nem is számoltál. Este a Hold és Vénusz lépnek egymással kapcsolatra, és ez azt jelenti, hogy a szerelem kopogtat az ajtódon. Nyiss ajtót, hívd be magadhoz, fordíts időt rá. Egy kritikus Holdszünet után, röviddel 12 óra előtt a Hold belép a Bak jegyébe. Ez kedvez neked. Ebben a Holdban megbízhatsz. Most könnyen végzed a munkádat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Számodra ez lesz a hét legjobb napja. A tegnapi kedvező csillaghatások mára még erősebbek is lesznek. Jupiter és Vénusz vezetnek át ezen a napon, és gondoskodnak sikeredről. Este kellemes találkozások, barátságos beszélgetések várnak rád, talán még olyasvalakivel is összefutsz, aki megdobogtatja a szívedet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma ismét teljesen normális hétköznap kezdődik a számodra. A Hold a Nyilas jegyében marad. Tüze segít neked abban, hogy gyorsan feldolgozz minden lemaradást, ami a Napfogyatkozás ideje alatt felhalmozódott. Valami nagyon szórakoztat a mai napon, te pedig hálás vagy érte. Este a Hold és Vénusz kapcsolatra lépnek egymással. Ma minden szebb és könnyebb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold továbbra is a Nyilas jegyében tartózkodik. Mindenesetre Jupiterrel és Vénusszal lép kapcsolatra, így csak csodálatos esélyeket látok a számodra – és a szerelemre. Az este csupa szórakozásból fog állni, sokat nevetsz és sugárzik belőled a jókedv.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold továbbra is a Nyilas jegyében jár. Szerencsés esetben ma sikert érhetsz el. Kedvezőtlenebb esetben minden túl gyorsan történik a számodra. Nehézségeid lehetnek. Több higgadtságra kell kényszerítened magad. Hogy ez sikerül-e? Biztos vagyok benne! Délután Jupiter és Vénusz jó hangulatról gondoskodnak. Ez nehézséget jelenthet, ha koncentráltan kell dolgoznod.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai napon is a Nyilas jegyében jár a Hold, vidám és lendületes időt garantálva. A Napfogyatkozás alatti szellemi munkád utóhatása érvényesül. Erősnek érzed magad, mintha egy távoli erővel állnál kapcsolatban. Biztos vagy a dolgodban, pontosan tudod, mennyit érsz, és hogyan tudsz érvényesülni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Életed lassan visszatér a normális kerékvágásba. A Napfogyatkozás nagy attrakciója elmúlt. Egy másik embert hagyott itt maga után. Még ha magad nem is veszel belőle semmit észre, biztos lehetsz benne, hogy gondjaid megfogyatkoztak. Délután a Hold Vénusszal lép kapcsolatra. Most te is érzelmesebb leszel. Most bepillantást lehet nyerni a lelkedbe. Este kellemes, békés órák várnak rád.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ez lesz ezen a héten a legjobb napod. Már délelőtt közreveszik a Hold és Jupiter a Földet. Ez csodálatos belső egyensúlyba hoz: szinte lebegsz. Ennek megfelelően jó a hangulatod, és a munkáddal is jól haladsz. Este Merkúr és Vénusz lépnek egymással kapcsolatba. Ez előhozza érzékiségedet. Élvezni fogod a vacsorát, és még az is lehetséges, hogy utána lelki társaddal is találkozol.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Lassan visszatalálsz a mindennapi ritmusba. A Hold a Nyilas jegyében áll. Ez számodra fontos helyzet. Most készítesz elő mindent a következő napokra, ezért fontos minden, amit ma teszel. Semmi sem marad úgy, mint ahogyan volt. A mozgás jót tesz: sportolj egy kicsit az esti órákban.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: